Supa crema de dovleac cu seminte si nucsoara

Printeaza

Supa crema de dovleac cu seminte si nucsoara din: dovleac, ceapa, smantana, ulei, sare, piper, nucsoara, branza topita, seminte de dovleac.

Ingrediente:Supa_crema_de_dovleac_cu_seminte_si_nucsoara

  • 1/4 dovleac mare
  • o ceapă mare
  • 250 ml smântână de gătit
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • 4 felii brânză topită
  • seminţe de dovleac

 

Mod de preparare:

In oala de fiert se pune ceapa tăiată peştişori să se călească în ulei.

Se adaugă dovleacul curăţat şi tăiat cuburi. Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 45 de minute, până când furculiţa intră cu uşurinţă în dovleac.

Se scot legumele şi se mixează, se adaugă smântână, se potriveşte de sare, piper şi nucşoară. Se toarnă apoi în carcasa de dovleac şi se pune brânza topită deasupra.

Se dă 15-20 de minute la cuptor. Se scoate şi se serveşte cu seminţe de dovleac prăjite.

Supa crema de dovleac cu seminte si nucsoara

Supa_crema_de_dovleac_cu_seminte_si_nucsoara

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.