Supa crema de dovleac cu ardei iute si smantana

Printeaza

Supa crema de dovleac cu ardei iute si smantana din: dovleac, smantana, sare, piper, ardei iute.

Ingrediente:Supa_crema_de_dovleac_cu_ardei_iute_si_smantana

  • 1 dovleac potrivit
  • smântână
  • sare
  • piper
  • ardei iute

 

Mod de preparare:

Se taie dovleacul în două și se scot semințele. Se introduce dovleacul în cuptor și se coace 60 minute.

Se scoate din cuptor, se decojește, se taie cuburi și se pasează în blender. Se adaugă sare și piper și se mai mixează puțin.

Se pune în boluri și se sevește cu smântână și ardei iute.

Supa crema de dovleac cu ardei iute si smantana

Supa_crema_de_dovleac_cu_ardei_iute_si_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.