Supa crema de conopida cu verdeata

Printeaza

Supa crema de conopida cu verdeata din: conopida, faina, unt, smantana, verdeata, crutoane.

Ingrediente:Supa crema de conopida cu verdeata

  • 150 g conopidă
  • 1/2 linguriţă făină
  • 5 g unt
  • 1 lingură smantana
  • verdeaţă
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Se curăţă conopida, se spală, se desface în bucăţi şi se fierbe în apă pană se înmoaie. Se amestecă cu untul şi făina desfăcută în puţină apă rece.

Se striveşte sau se dă prin sită şi se subţiază cu circa 200-300 ml zeamă în care a fiert. Se lasă să mai fiarbă 5-10 minute, apoi se serveşte cu smantana, verdeaţa şi crutoanele preparate din una-două felii de franzelă prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.