Supa crema de conopida cu crutoane si patrunjel
PrinteazaSupa crema de conopida cu crutoane si patrunjel din: conopida, unt, cartofi, ceapa, branza topita, sare, piper, crutoane, patrunjel.
- o conopidă medie
- 15 g unt
- 4 cartofi mici
- o ceapă
- 3 triunghiuri brânză topită
- sare
- piper
Pentru servit:
- crutoane
- pătrunjel
Mod de preparare:
Intr-o oală se topeşte untul şi se pun la călit ceapa tocată, cartofii tăiaţi cuburi şi conopida desfăcută în bucheţele mici. Se presară sare şi piper, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert la foc mediu aproximativ 35 de minute.
Se scot din oală câteva bucheţele de conopidă pentru servit, iar restul se mixează cu brânza. Se aduce supa la masă cu bucheţelele de conopidă păstrate, pătrunjel şi crutoane.
Pofta buna!