Supa crema de conopida cu crutoane si patrunjel

Printeaza

Supa crema de conopida cu crutoane si patrunjel din: conopida, unt, cartofi, ceapa, branza topita, sare, piper, crutoane, patrunjel.

Ingrediente:Supa crema de conopida cu crutoane si patrunjel

  • o conopidă medie
  • 15 g unt
  • 4 cartofi mici
  • o ceapă
  • 3 triunghiuri brânză topită
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • crutoane
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Intr-o oală se topeşte untul şi se pun la călit ceapa tocată, cartofii tăiaţi cuburi şi conopida desfăcută în bucheţele mici. Se presară sare şi piper, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert la foc mediu aproximativ 35 de minute.

Se scot din oală câteva bucheţele de conopidă pentru servit, iar restul se mixează cu brânza. Se aduce supa la masă cu bucheţelele de conopidă păstrate, pătrunjel şi crutoane.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.