Supă cremă de ciuperci cu smântână

Printeaza

Supă cremă de ciuperci cu smântână din: ciuperci, smantana, usturoi, patrunjel, ulei, orez, morcovi, pastarnac si ceapa.

Ingrediente:Supa_crema_de_ciuperci_cu_smântâna

  • 1 kg ciuperci
  • 500 g smantana
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 250 ml ulei
  • 1 ceasca orez
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe

 

Mod de preparare:

Jumătate din cantitatea de ciu­perci o tai în două, pe lungime, iar cealaltă jumătate o tai cuburi mici şi le amesteci în blender cu smântână. Prăjeşti puţin ceapa şi o adaugi într-un vas cu legu­mele tăiate mărunt.

Dai la fiert 30 de minute într-un litru de apă şi adaugi orezul, ciupercile jumătăţi şi crema de ciuperci. Ornezi cu pătrunjel.

Supă cremă de ciuperci cu smântână

Supa_crema_de_ciuperci_cu_smântâna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.