Supa crema de ciuperci cu legume

Printeaza

Supa crema de ciuperci cu legume din: ciuperci, ceapa, telina, ardei gras, pastarnac, morcov, sare, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Supa_crema_de_ciuperci_cu_legume

  • 0,5 kg ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • sare
  • 2 linguri cu ulei
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert, în 2 l de apă, ceapa, felina, păstârnacul, ardeiul gras şi morcovul întregi şi, după ce au fiert, se scot legumele întregi şi se potriveşte de sare.

Separat se fierb ciupercile spălate, curăţate şi tăiate şi, când sunt gata, se adaugă puţin câte puţin amestecul de supă, având grijă să nu fie prea zemos

Se adaugă uleiul, se lasă să dea în câteva clocote şi se potriveşte de sare. La final, amestecul se pune la pasat în blender şi se subţiază cu zeama de supă după preferinţe.

Supa crema de ciuperci cu legume

Supa_crema_de_ciuperci_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.