Supa crema de castane cu arpagic si nucsoara

Printeaza

Supa crema de castane cu arpagic si nucsoara din: castane comestibile, fulgi de ovăz, zarzavat măcinat, usturoi, arpagic, piper cayenne, nuc­şoară, ulei, apă, sare.

Supa crema de castane cu arpagic si nucsoara

Ingrediente:

  • 200 g castane comestibile, fierte şi curăţate
  • 2 linguri de fulgi de ovăz
  • 1 lingură de zarzavat măcinat
  • 1 căţel de usturoi pisat
  • 1 legătură de arpagic
  • 1 linguriţă (pentru cafea) de piper cayenne
  • 1 vârf de cuţit de nuc­şoară
  • 1 lingură de ulei
  • 1 l apă
  • sare

Mod de preparare:

Zarzavatul măcinat, condimentele şi usturoiul zdrobit se pun în apa aflată în fierbere.

Castanele fierte se zdrobesc, se freacă cu puţină apă, ca să se obţină o pastă netedă şi, împreună cu fulgii de ovăz, se toarnă în supa aflată în fier­bere.

Se mai fierb 10 minute. Când se ia de pe foc, se toar­nă uleiul şi se presară cu arpagicul tăiat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.