Supa-crema de cartofi si praz

Printeaza

Supa-crema de cartofi si praz din: praz, morcov, cartofi, patrunjel, unt, cascaval, crutoane, sare.

Ingrediente:Supa-crema de cartofi si praz

  • 1/2 kg praz
  • 1 mor­cov mic
  • 1/2 kg cartofi
  • pătrunjel verde tocat
  • 50 g unt
  • 50 g caşcaval ras
  • crutoane
  • sare

 

Mod de preparare:

Tai bucăţi legumele spălate, curăţate (6 praz doar partea albă) şi le pui la fiert în 2 l de apă. După ce au fiert le pasezi prin sire (cu mixerul sau cu blenderul) şi adaugi untul şi caşcavalul ras.

Mai laşi să clocotească 5 minute. Serveşti cu crutoane şi cu verdeaţă tăiată mărunt.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Supa crema de dovleac cu unt

Supa crema de dovleac cu unt din: dovleac, morcovi, cartofi, ceapa, smantana, usturoi, unt, sare, piper. Ingrediente: 1,5 kg dovleac 2 morcovi o ceapă 2 cartofi 3 linguri smântână un căţel usturoi 30 g unt un cub concentrat legume 500 ml apă nucşoară sare piper   Mod de preparare: Dovleacul tăiat cuburi, ceapa şi usturoiul, […]

Supa crema de ciuperci cu unt

Supa crema de ciuperci cu unt din: unt, ceapa, ciuperci, faina, lapte, lamaie, smantana, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 3 linguri unt o ceapă 250 g ciuperci albe 2 linguri făină 250 ml supă sau apă 500 ml lapte o lămâie 2 linguri smântână pătrunjel sare piper Pentru servit: 1-2 ciuperci câteva picături ulei de nuci   […]

Supa crema de cartofi si conopida

Supa crema de cartofi si conopida din: cartofi, conopida, unt, boia, sare, piper, ceapa. Ingrediente: 3 cartofi dulci o căpăţână conopidă medie 50 g unt un praf boia sare piper ceapă verde crutoane   Mod de preparare: Cartofii se curăţă, se spală, după care se taie cuburi cât mai mici. Conopida se curăţă, apoi se […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.