Supa-crema de cartofi si ciuperci
PrinteazaSupa-crema de cartofi si ciuperci din: cartofi, ciuperci, supa de legume, ulei de masline, ceapa, pudra de ardei iute, bacon, patrunjel, chifle.
Ingrediente:
- 3 cartofi
- 350 g ciuperci
- 1 l supa de legume
- 3 linguri ulei de masline
- 1 ceapa tocata
- 1/2 lingurita pudra de ardei iute
- 4 felii de bacon
- pătrunjel tocat
- 4 chifle
Mod de preparare:
Incingi 1 lingură de ulei şi căleşti ceapa 1-2 minute. Adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi supa şi laşi să fiarbă până când furculiţa intră cu uşurinţă in ei.
Separat, căleşti ciupercile cu restul uleiului, boiaua de ardei şi, când s-au rumenit, adaugi baconul tăiat feliuţe.
Pui supa în blenderşi o pasezi. Scobeşti chiflele şi torni în ele supa. Deasupra aşezi ciuperci şi presari pătrunjel tocat.
Supa-crema de cartofi si ciuperci
Pofta buna!