Supa-crema de cartofi cu kaizer

Printeaza

Supa-crema de cartofi cu kaizer din: cartofi, telina, kaizer, smantana, ceapa, patrunjel, morcov, sare, ulei, dafin.

Ingrediente:Supa_crema_de_cartofi_cu_kaizer

  • 1 kg cartofi
  • 1/2 telina
  • 250 g kaizer
  • 125 g smantana
  • 1 ceapa
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1 morcov
  • sare
  • ulei
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei. Adauga morcovul, telina si cartofii taiati in cubuleţe. Acopera cu apa, pune foaia de dafin, presara un praf de sare si lasa sa fiarba la foc mic. Dupa ce au fiert, zdrobeste-le usor cu furculita. La final, incorporeaza smantana.

Separat, taie kaizerul in cubulete si rumeneste-l intr-o tigaie neunsa. Adauga-l in supa-crema si potriveste gustul de sare. Aromatizeaza supa cu patrunjel tocat si serveste-o cat este calda.

Supa-crema de cartofi cu kaizer

Supa_crema_de_cartofi_cu_kaizer

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.