Supa crema cu somon afumat

Printeaza

Supa crema cu somon afumat din: somon afumat, telina, praz, cartofi albi, unt, smantana, supa de legume, morcovi, pastarnac, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_cu_somon_afumat

  • 100 g somon afumat
  • 1 telina
  • 1 fir praz
  • 4-5 cartofi albi, fainosi
  • 25 g unt
  • 100 ml smantana
  • 700 ml supa de legume fierbinte
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli toate legumele. Prazul îl tai rondele, numai partea albă, iar restul legumelor, cuburi mici. Topeşti untul într-o cratiţă mare. Căleşti prazul în unt, până se înmoaie. Adaugi restul legumelor tăiate, torni supa de legume, smântână şi sarea.

Laşi să fiarbă totul, la foc mic, până se pătrund bine toate legumele, lei vasul de pe foc şi mixezi. Adaugi treptat şi jumătate din cantitatea de somon. Mixezi în continuare. Potriveşti de sare şi piper. Ornezi cu restul de somon afumat, tăiat fâşii subţiri. Serveşti cu crutoane.

Supa crema cu somon afumat

Supa_crema_cu_somon_afumat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Supa asta o s-o incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.