Supa crema cu legume si curry

Printeaza

Supa crema cu legume si curry din: cartofi, ceapa, telina, smantana, curry, patrunjel, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 1 ţelină
  • 800 ml supă de pui
  • 1 cană cu smântână
  • 2 linguriţe de curry
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii, taie-i cubuleţe şi pune-i la fiert în apă cu sare, împreună cu ceapa tăiată mărunt. După ce au fiert cartofii, strecoară-i şi trece-i printr-o sită deasă sau mixează-i.

Piureul astfel obţinut, subţiază-l cu supa de pui. Lasă pe foc să dea în câteva clocote şi potriveşte gustul de sare. La final, adaugă smântână şi curry şi amestecă energic.

Serveşte supa-cremă cu verdeaţă tăiată mărunt, iar deasupra, pune câteva crutoane pregătite în casă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.