Supa crema cu crutoane

Printeaza

Supa crema cu crutoane din: cartofi, lapte, unt, faina, franzela, sare.

Ingrediente:Supa crema cu crutoane

  • 2-3 cartofi
  • 100 ml lapte
  • 10 g unt
  • 1/2 linguriţă făină
  • 1 felie franzelă
  • sare

 

Mod de preparare:

Cartofii curăţaţi, tăiaţi felii, se fierb în 400 ml apă clocotită. Cand sunt aproape fierţi, li se adaugă făina, amestecată cu laptele rece.

Se lasă să fiarbă în continuare circa zece minute, apoi se iau de pe foc şi se pasează.

Franzela prăjită se taie cuburi şi se serveşte cu supa-cremă, la care se adaugă şi untul crud deasupra. Se sărează adăugandu-i-se 1 g de sare la masă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.