Supa crema cu conopida si crutoane

Printeaza

Supa crema cu conopida si crutoane din: conopida, unt, smantana, sare, crutoane, lapte.

Ingrediente:Supa crema cu conopida si crutoane

  • 1 conopidă
  • 1 lingură cu unt
  • 1 pahar cu smântână
  • sare
  • 2 gălbenuşuri crude
  • crutoane
  • 1 ceaşcă plină cu lapte nefiert

 

Mod de preparare:

Curăţaţi conopida, spălaţi-o, desfaceţi-o bucheţele şi fierbeţi-o în apă cu sare 15 min. Răciţi şi mixaţi.

Piureul îl puneţi în supă sau apă caldă, daţi în clocot, adăugaţi laptele, untul, smântână bătută cu gălbenuşurile şi săraţi. Fierbeţi supa la foc mic 1 min, stingeţi focul şi serviţi fierbinte.

Dacă aveţi în casă, folosiţi supă de carne sau de legume în locul apei, atunci când puneţi piureul la fiert.

Serviţi cu crutoane de pâine prăjită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.