Supa-crema cu cartofi, pastrav si legume

Printeaza

Supa-crema cu cartofi, pastrav si legume din: cartofi mari, praz, ţelină, ulei de măsline, supă de legume, legume deshidratate, zarzavat de supă, file de păstrăv.

Ingrediente:Supa_crema_cu_cartofi_pastrav_si_legume

  • 2 cartofi mari
  • 2 fire praz (numai partea albă)
  • 80 g ţelină
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 1 i supă de legume
  • 1 linguriţă legume deshidratate
  • 100 g zarzavat de supă tăiat fâşii
  • 200 g file de păstrăv fără piele

Mod de preparare:

Se decojesc cartofii, se spală şi se taie cuburi; se aşază într-o oală şi se acope­ră cu apă rece. Se taie ronde­le prazul. Se taie în două ţelina şi se toacă; se prăjeşte în ulei, cu prazul.

Se scurg cartofii şi se adaugă la legu­me; se toarnă supa, se condi­mentează şi se dă în clocot. Se reduce temperatura şi se lasă să fiarbă cca 25 min.

Intre timp se aşază peştele pe hârtie de copt şi se aşază de jur-împrejur fâşii de legu­me; se toarnă deasupra 1-2 linguri apă sau supă de legu­me; se înfăşoară în hârtie şi se fixează bine, ca să nu iasă aburul în timpul coacerii.

Se aşază pe o tavă şi se coace cca 15 min. în cuptorul încins la 190 °C. Se pasează legume­le cu supa, se sărează şi se piperează.

Se despachetează peştele, se taie bucăţi; sa aşază pe farfurii cu legume; supa se serveşte alături.

Supa-crema cu cartofi, pastrav si legume

Supa_crema_cu_cartofi_pastrav_si_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.