Supa-Crema de broccoli cu branza

Printeaza

O reteta delicioasa de supa-crema de broccoli cu branza Roquefort, ceapa, ulei de masline, cartof, supa de legume.

Ingrediente:Supa-Crema de broccoli cu branza

  • 1 ceapă mare, tocată
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 cartof mare, tăiat cubuleţe
  • 1 litru zeamă de supă de legume
  • 300 g broccoli,-tocat mare
  • 100 g brânză (preferabil Roquefort) sfărâmată

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă se rumeneşte ceapa în ulei, până când se înmoaie. Apoi se adaugă cartoful, supa de legume şi se lasă totul să fiarbă aproximativ 20 minute, până când carto­ful s-au înmuiat.

Se adaugă broccoli şi se fierbe 3-4 minute, până se înmoaie, dar rămâne încă verde.

Se toarnă toate ingredientele într-un blender, se adaugă jumătate din brânza Roquefort şi se pasează, până când se obţine o cremă fină.

Supa-cremă se serveşte presărată cu brânza rămasă.

Supa-Crema de broccoli cu branza

Supa-Crema de broccoli cu branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.