Supa clara de ceapa

Printeaza

Supa clara de ceapa din: ceapa, usturoi, bacon, carne tocata de vita, apa, maghiran, cepsoara, sare, piper, ulei, albusuri.

Ingrediente:Supa_clara_de_ceapa

  • 600 g ceapa taiata mare
  • 20 g usturoi
  • 200 g bacon taiat
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 l apa rece
  • 1 legatura maghiran
  • 1 legatura cepsoara, taiata fin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 3 albusuri

 

Mod de preparare:

Incingi uleiul şi căleşti baconul câteva minute. Adaugi ceapa, sarea şi pi-perul şi laşi la foc mare să se.înmoaie, apoi torni apă şi ţii la fiert până când se caramelizează ceapa. O dai deoparte, la rece.

Intr-o oală ţinută la congelator, pui carnea tocată, usturoiul zdrobit, maghiranul, cele 3 albuşuri, sarea şi torni litrul de apă rece. Amesteci, adaugi ceapa caramelizată, guşti, potriveşti de sare şi laşi oala la foc foarte mic până când fierbe carnea.

Strecori zeama printr-o sită. Serveşti supa clară, presărată cu cepşoară.

Supa clara de ceapa

Supa_clara_de_ceapa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.