Supa de ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de ciuperci, ceapa, patrunjel, ulei de masline, supa de pasare, supa de vita, smantana lichida, sare, piper, cimbrisor, oregano, salvie.

Ingrediente:Supa de ciuperci

  • 200 g de ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 10 ml ulei de măsline
  • 500 ml de supă de pasăre
  • 200 ml de supă de vită
  • 100 ml smântână lichidă
  • sare
  • piper
  • cimbrişor
  • oregano
  • salvie

Mod de preparare:

Se pune uleiul de măsline într-o cratiţă, se căleşte ceapa tocată timp de 2 minute la foc mic, după care se adaugă ciupercile curăţate şi tăiate cubuleţe. Se lasă la foc mic, timp de 5-6 minute.

Se toarnă peste amestecul de ceapă şi ciuperci supele amestecate şi jumătate din cantitatea de pătrunjel tocat mărunt.

Se lasă la fiert, la foc mic, timp de 15-20 de minute, după care se adaugă sarea şi condimentele.

Apoi se ia vasul de pe foc, se bate smântână până devine o spumă şi se amestecă cu supa călduţă, se presară puţin piper şi restul de pătrunjel.

Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.