Supa de ciuperci cu pui

Printeaza

O reteta de supa de ciuperci cu pui din: ciuperci, piept de pui, faina, ulei, ceapa, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 500 g piept de pui
  • 50 g faina
  • 4-5 linguri ulei
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curătati ciupercile, spălaţi-le, scurgefi-le de apă şi tăiaţi-le în bucăţi mai mari şi călifi-le împreună cu ceapa tocată mărunt. Tăiaţi pieptul de pui în bucăţi şi puneţi-le la fiert în apă cu 1 linguriţă rasă de sare.

Când carnea este aproape fiartă, adăugaţi ciupercile şi ceapa călite. Amestecaţi făina cu o cană din supă, până ce obţineţi o compoziţie de consistenţa unei smântâni. Turnaţi ames­tecul, diluat cu puţină apă rece, în oală, amestecând înconti­nuu.

Fierbeţi încă 15 minute la foc mic, servifi supa fierbinte, presărată cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.