Supă chiliană de burtă

Printeaza

Supă chiliană de burtă din: burta, otet, unt, faina, ceapa, patrunjel, pesmet, supa, crutoane, branza.

Ingrediente:Supa_chiliana_de_burta

  • 1 kg de burtă
  • 2 linguri de oţet
  • 4 linguri de unt
  • o lingură de făină
  • 4 linguri de ceapă tăiată mărunt
  • o lingură de pătrunjel tăiat mărunt
  • 2 linguri de pesmet
  • 150 ml de supă
  • crutoane
  • 2 linguri de brânză rasă

 

Mod de preparare:

După ce se fierbe carnea se pune într-o tigaie cu patru linguriţe de oţet şi patru de unt, sare şi piper. Se prăjeşte în unt, se adaugă ceapa, pătrunjelul mărunţit şi puţină făină, apoi pâinea prăjită şi supa necesară pentru ca sosul să aibă o consistenţă normală.

Se aşază în tavă pe straturi, unul de burtă şi unul de sos, în mod succesiv, până se umple. Deasupra se pun crutoanele şi se presară brânza rasă. Apoi se bagă la cuptor.

Supă chiliană de burtă

Supa_chiliana_de_burta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.