Sunca la cuptor cu zahar brun si cuisoare

Printeaza

Sunca la cuptor cu zahar brun si cuisoare din: carne afumată împănată, cuisoare, zahar brun, apa.

Sunca_la_cuptor_cu_zhar_brun_si_cuisoare

Ingrediente:

  • o bucată carne afumată, împănată
  • 10 cuişoare
  • 150 g zahăr brun
  • 200 ml apă

Mod de preparare:

Intreaga bucată de carne se găureşte cu vârful unui cuţit, iar în orificiile formate se înfig cuisoare.

Apoi, se presară cu zahărul brun si se asază carnea în tava de cuptor. Se toarnă apa si se acoperă tava cu folie de aluminiu.

Se lasă la cuptor câte o oră pentru fiecare kilogram  de came. Se lasă apoi 30 de minute să se răcorească înainte de a tăia.

Se serveşte rece, ca aperitiv, cu castraveţi muraţi sau muştar.

Sunca la cuptor cu zahar brun si cuisoare

Sunca_la_cuptor_cu_zhar_brun_si_cuisoare

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa incerc sunca la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.