Sunca la cuptor cu zahar brun si cuisoare
PrinteazaSunca la cuptor cu zahar brun si cuisoare din: carne afumată împănată, cuisoare, zahar brun, apa.
Ingrediente:
- o bucată carne afumată, împănată
- 10 cuişoare
- 150 g zahăr brun
- 200 ml apă
Mod de preparare:
Intreaga bucată de carne se găureşte cu vârful unui cuţit, iar în orificiile formate se înfig cuisoare.
Apoi, se presară cu zahărul brun si se asază carnea în tava de cuptor. Se toarnă apa si se acoperă tava cu folie de aluminiu.
Se lasă la cuptor câte o oră pentru fiecare kilogram de came. Se lasă apoi 30 de minute să se răcorească înainte de a tăia.
Se serveşte rece, ca aperitiv, cu castraveţi muraţi sau muştar.
Sunca la cuptor cu zahar brun si cuisoare
Pofta buna!
O sa incerc sunca la cuptor