Sunca de Praga

Printeaza

Sunca de Praga din: sunca de porc afumata, dafin, ceapa, piper, apa.

Ingrediente:Sunca de Praga

  • 1 bucată de şuncă de porc afumată
  • 2 foi de dafin
  • 1 ceapă
  • piper boabe
  • 3-4 l apă caldă

 

Mod de preparare:

Inlături fumul de pe şuncă folosind un cuţit ascuţit, o pui la fiert într-un vas mare, cu apă caldă cât s-o acopere.

Adaugi: o ceapă tăiată în patru, piper boabe, foi de dafin. O scoţi când cuţitul pătrunde uşor prin şorici, o scurgi pe o scândură, o usuci şi înlături şoriciul.

O serveşti tăiată felii subţiri.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.