Sunca cu spanac si branza la cuptor

Printeaza

Sunca cu spanac si branza la cuptor din: frunze de spanac, sunca, oua, smantana si branza.

Ingrediente:Sunca_cu_spanac_si_branza_la_cuptor

  • 100g frunze de spanac
  • 4 felii de şuncă
  • 4 ouă
  • 4 linguri de smântână lichidă
  • 50g de brânză Gruyère sau Emmental

 

Mod de preparare:

Se răstoarnă spanacul într-o sită mare şi se aşază în chiuvetă. Se toarnă peste spanac apă fiartă, până când se înmoaie toate frunzele. Se scutură bine, până se scurge toată apa.Se încinge cuptorul (preferabil pe funcţia grill). În două vase termorezistente se aşază câte două felii subţiri de şuncă.

Se aşază spanacul în mod egal deasupra feliilor de şuncă şi se asezonează. Deasupra se sparg ouăle şi, peste ele, se toarnă smântâna. Se presară peste ele, în mod egal, brânza şi se lasă la cuptor 10-12 minute sau până când brânza devine aurie. Se serveşte cu felii de pâine ciabatta.

Sunca cu spanac si branza la cuptor

Sunca_cu_spanac_si_branza_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.