Sufleu cu spanac si somon

Printeaza

O reteta de sufleu cu spanac si somon din: cartofi, sare, file de somon, suc de lamaie, piper, ceapa, usturoi, unt, spanac, smantana, legume si mustar boabe.

Ingrediente:Sufleu cu spanac si somon

  • 800 g cartofi
  • sare
  • 600 g file de somon
  • 1 linguriţă suc de lămâ­ie
  • piper
  • 1 ceapă mică
  • 1 căţel de usturoi
  • 2 linguri unt
  • 400 g spanac congelat
  • 100 ml smântână
  • 1 plic amestec de legume
  • 1 lingură muştar boabe

 

Mod de preparare:

Fierbeţi cartofii în apă cu sare cca. 20 de minute. Spălaţi peştele, uscaţi-l pe un şervet de bucătărie, stropiţi-l cu suc de lămâie şi condimentaţi-l.

Tocaţi ceapa şi usturoiul, apoi prăjiţi-le în unt. Adăugaţi şi spanacul, căliţi-l, apoi condimentaţi-l.

Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Curăţaţi cartofii de coajă, tăiaţi-i rondele şi aşezaţi-i într-o formă de sufleu. Adăugaţi spanacul şi somonul. Fierbeţi 200 ml apă rece cu amestecul de legume de la plic şi smântâ­nă, apoi adăugaţi muştarul boabe.

Turnaţi sosul obţinut peste sufleu şi coaceţi-l cca. 30 de minute.

Sufleu cu spanac si somon

Sufleu cu spanac si somon

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.