Sufleu ratatouille

Printeaza

Sufleu ratatouille din: cartofi, ardei, ceapa, ulei, svaiter, smantana, oua, sare, piper, cimbru, maghiran, rozmarin, busuioc.

Ingrediente:Sufleu ratatouille

  • 700 g cartofi
  • 2 ardei capia
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 150 g şvaiţer
  • 250 g smântână
  • 2 gălbenuşuri
  • sare şi piper
  • câte 1 linguriţă cimbru, maghiran, rozmarin, busuioc

 

Mod de preparare:

Cartofii se fierb în coajă, timp de 20 de minute. Se îndepărtează seminţele ardeilor şi se toacă mărunt, iar ceapa se taie felii.

Ceapa şi ardeiul se prăjesc în ulei încins.

Brânza (100 g) se dă pe râzătoare, se amestecă cu smântână şi gălbenuşurile şi se adaugă sare, piper, cimbru, maghiran, rozmarin şi busuioc.

Se curăţă cartofii de coajă, se taie felii şi se pun într-o formă de sufleu, apoi se condimentează.

Se adaugă ceapa şi ardeii, se toarnă amestecul de brânză, smântână şi ouă, se taie restul de brânză cubuleţe şi se presară deasupra.

Se dă la cuptor pentru 30 de minute, apoi se ornează cu verdeaţă tocată fin.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.