Sufleu de macaroane

Printeaza

Sufleu de macaroane din: spanac, ceapa, usturoi, fire de telina, broccoli, sare, piper, ulei, rosii, macaroane, unt, faina, lapte, galbenus, smantana, cascaval si oregano.

Ingrediente:Sufleu_de_macaroane

  • 200 g spanac
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 40 g fire de telina
  • 300 g broccoli
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • 600 g rosii
  • 300 g macaroane
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura faina
  • 250 ml lapte
  • 1 galbenus
  • 50 ml smantana
  • 30 g cascaval ras
  • 1 lingurita oregano

 

Mod de preparare:

Se curata spanacul. Se toaca ceapa, usturoiul si telina. Broccoli si fierbe putin. Ceapa, usturoiul, telina si spanacul se calse. Rosiile oparite si decojite se taie bucati. Se adauga cu broccoli la restul de legume. Se fierb. Macaroanele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor. Se amesteca impreuna cu legumele si se asaza intr-o forma de sufleu unsa cu grasime. Se incinge cuptorul la 200C.

Se caleste faina intr-o lingura de unt, se adauga laptele si se fierbe 10 minute. Se inglobeaza galbenusurl batut cu smantana. Se toana sosul peste paste, se presara unt si cascaval, se coace 20 de minute. Se pune si oregano.

Sufleu de macaroane

Sufleu_de_macaroane

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Mmmmm, ce-mi place 🙂

  2. Buuuuuun sufleul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.