Sufleu de dovlecei cu branza telemea

Printeaza

Sufleu de dovlecei cu branza telemea din: oua, faina, lapte, telemea, dovlecel, marar, sare.

Ingrediente:Sufleu de dovlecei cu branza telemea

  • 4 ouă
  • 2 linguri cu făină
  • 75 g unt
  • 1 cană cu lapte
  • 100 g brânză telemea rasă
  • 1 dovlecel mare
  • 1 legătură cu mărar
  • sare

 

Mod de preparare:

Fierbe dovlecelul, apoi scurge-l bine.

Pregăteşte un sos din unt, făină, lapte şi gălbenuşuri. Adaugă brânza. Adaugă apoi dovlecelul ras sau tăiat cubuleţe. Omogenizează şi adaugă mărar tocat fin, sare şi albuşurile bătute spumă.

Dă la cuptor pentru 5 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.