Sufleu din dovlecei

Printeaza

Sufleu din dovlecei

Sufleu din dovlecei

Ingrediente:

  • 3 dovlecei potrivit de mari
  • 3 ouă
  • 100 g smântână groasă
  • 100 g caşcaval ras
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi dovleceii şi îi tai roidele, după care îi pui la fiert în apă cu puţină sare circa 15 minute (la foc moale). După fierbere îi laşi să se scurge.

Ungi o tavă cu puţin unt, apoi, separat, într-un alt vas, baţi bine ouăle, adaugi smântână, jumătate din cantitatea de caşcaval, sare, piper şi apoi dovleceii zdrobiţi puţin cu o furculiţă.

Amesteci totul bine şi torni compoziţia înformă. Presari restul caşcavalului şi dai ia cuptor 10-20 de minute, până creşte şi se rumeneşte frumos. Il serveşti cald.

Sufleu din dovlecei

Sufleu din dovlecei

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.