Sufleu de praz cu spanac

Printeaza

Sufleu de praz cu spanac din: unt, praf, smantana, nucsoara, usturoi, spanac si morcov.

Ingrediente:Sufleu_de_praz_cu_spanac

  • 25 g unt
  • 3 fire de praz, taiat rondele
  • 200 ml smantana
  • un praf de nucsoara maicnata
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 500 g spanac
  • 1 morcov, dat pe razatoarea mica

 

Mod de preparare:

Topeşte untul într-o tigaie încinsă, adaugă prazul şi morcovul şi căleşte la foc mediu 10 minute, învârtind din când în când.

Adaugă smântână şi nucşoara şi fierbe la foc mic timp de 10 minute, până scade puţin, apoi adaugă usturoiul.

Intre timp, pune spanacul bine spălat şi scurs de apă într-o oală, acoperă cu capac şi căleşte timp de două minute, până se înmoaie.

Scurge bine. încorporează spanacul în amestecul de praz, asezonează cu sare şi pi­per şi fierbe amestecul 1 minut, apoi serveşte.

Sufleu de praz cu spanac

Sufleu_de_praz_cu_spanac

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Sufleu de parmezan

Sufleu de parmezan din: unt, faina, lapte, parmezan, oua si pesmet. Ingrediente: 200 gr unt 3 linguri faina 1/2 l lapte 150g parmezan ras (sau cascaval) 5 oua pesmet     Mod de preparare Se pune untul intr-un vas pe foc ca sa se topeasca, se adauga faina si se lasa sa se prajeasca pina […]

 

retete

Sufleu de malai

Sufleu de malai din: malai, branza telemea, oua, unt si sare. Sufleul este un preparat culinar delicios și elegant, cunoscut pentru textura sa pufoasă și gustul bogat. Această mâncare este preparată în principal dintr-o bază de ouă și alte ingrediente care pot varia, cum ar fi brânza, ciocolata sau fructele. Sufleurile se bazează pe ouă […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Sufleu asta cu praz daca nu avea spanac vroiam sa-l incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.