Sufleu de portocale

Printeaza

Sufleu de portocale din: portocale, zahar, nuci, oua, unt, rom.

Ingrediente:Sufleu_de_portocale

  • 2 portocale
  • 200 g zahăr
  • 200 g nuci măcinate
  • 4 ouă
  • 30 g unt
  • 1 lingură rom

 

Mod de preparare:

Separi ouăle şi freci bine gălbenuşurile cu zahăr şi cu coajă de portocală rasă. Adaugi nucile, prăjite puţin şi date prin maşina de tocat nuci.

Adaugi, după gust, 1 lingură de rom sau zeamă de lămâie, albuşurile bătute spumă şi, la urmă, portocala curăţată de pieliţe şi tăiata în cuburi mici.

Amesteci compoziţia şi o torni într-o formă unsă cu unt şi presărată cu zahăr tos. Coci sufleul la foc potrivit 20 minute şi îl servesti imediat.

Sufleu de portocale

Sufleu_de_portocale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.