Sufleu de peste cu unt

Printeaza

care

Sufleu de peste cu unt din: peste, ou, lapte, faina, unt.

Ingrediente:Sufleu de peste cu unt

  • 100 g peşte alb (şalâu sau ştiucă)
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 20 g făină
  • 5 g unt

 

Mod de preparare:

Se fierbe peştele ca şi în reţeta anterioară, se scoate şi se curăţă de piele şi de oase, apoi se dă prin maşina de tocat.

Făina se amestecă cu laptele şi se fierbe 5-10 minute, amestecand mereu să nu se adune. Se ia de pe foc, se răceşte şi se amestecă cu gălbenuşul de ou, carnea de peşte tocată şi albuşul bătut spumă.

Se pune într-o formă unsă cu unt şi se fierbe la cuptor într-un vas cu apâ circa 30 de minute. Se răstoarnă din formă şi se serveşte cald.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.