Sufleu de peste alb

Printeaza

Sufleu de peste alb din: salau, lapte, oua, faina, unt.Sufleu de peste alb

Ingrediente:

  • 1/2 kg salau
  • 300 ml lapte
  • 2 oua
  • faina
  • unt

 

Mod de preparare:

Pui la fiert peştele în apă rece cu sare. După ce a fiert, îl laşi să se răcească în apa în care a fiert, îl cureţi apoi de piele şi oase şi-l treci prin maşina de tocat.

Diluezi făina cu apă, adaugi gălbenuşurile şi tocătura de peşte. Baţi albuşurile spumă şi le adaugi peste cealalată compoziţie.

Pui tot amestecul într-un vas unt cu unt pe care îl pui la fiert în cuptor, la bain-marie. E bun cu cartofi piure sau natur.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun acest sufleu de peste alb. Merita incercat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.