Sufleu de peste alb (cod, salau, stiuca)

Printeaza

Sufleu de peste alb din: oua, peste alb, lapte, faina, unt, ulei sau margarina.

Ingrediente:Sufleu de peste alb (cod, salau, stiuca)

  • 4 ouă
  • 500 g peşte alb (cod, şalău, ştiucă) – proaspăt sau batog
  • 1 cană lapte
  • 3- 4 linguri făină
  • 3 linguri unt
  • ulei sau margarină

 

Mod de preparare:

Peştele (când nu este vorba de batog sau peşte semipreparat) este fiert bine, apoi curăţat de piele şi oase. Batogul sau peştele semipreparat este curăţat direct de piele şi oase. Carnea obţinută este pasată cu furculiţa.

Sufleul se pregăteşte apoi exact ca sufleul de brânză, în locul brânzei rase folosindu-se carnea de peşte pasată.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.