Sufleu de paste cu sunca si spanac

Printeaza

Sufleu de paste cu sunca si spanac din: spanac, paste, sare, nucsoara, smantana, lapte, branza cu mucegai, faina, rozmarin, sunculita afumata si pesmet.

Ingrediente:Sufleu_de_paste_cu_sunca_si_spanac

  • 600 g spanac
  • 400 g paste in forma de tub
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • 150 g branza cu mucegai
  • 3 linguri faina
  • rozmarin uscat
  • 200 g sunculita afumata
  • 2 linguri pesmet

 

Mod de preparare:

Spanaul se lasa sa se dezghete. Pastele se fierb in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Se scurge bine spanacul, se toaca si se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Se fierbe smantana cu laptele si branza, se ingroasa cu 3 linguri de faina si se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin. Se taie sunculita in fasii subtiri.

Se incinge cuptorul pana la 200C. Se scurg pastele si se asaza intr-o gorma de sufleu unsa cu grasime, dupa ce in prealabil au fost amestecate cu sunculita si spanacul. Se toarna sosul peste paste, se presara sufleul cu pesmet si se da la cuptor pentru 25-30 de minute.

Se serveste fierbinte si se presara cu rozmarin.

Sufleu de paste cu sunca si spanac

Sufleu_de_paste_cu_sunca_si_spanac

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Sufleul de paste cu sunca arata foarte apetisant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.