Sufleu de morcovi cu portocala

Printeaza

Sufleu de morcovi cu portocala din: morcovi, ou, coaja şi suc de portocală, tabletă zaharină.

Sufleu de morcovi cu portocala

Ingrediente:

  • 100 g morcovi
  • 1 ou
  • coaja rasă şi sucul de la o portocală
  • 1 tabletă zaharină

 

Mod de preparare:

 

Morcovii, curăţaţi, se fierb înăbuşit, în apă puţină, până sunt aproape moi.

Se lasă să se răcească puţin şi se trec pe râzătoare măruntă.

Se bate gălbenuşul, se adaugă zeama şi coa­ja rasă de portocală, zaharina dizolvată în apă caldă şi albuşul bătut spumă tare.

Se coace în cuptor, timp de o jumătate de oră, la foc potrivit.

Se serveşte imediat.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Tarta de lamâie

Tarta cu sufleu de lamaie

Tarta cu sufleu de lamaie din: faina, unt, zahar, oua, gelatina, lamaie, frisca, portocala. Ingrediente: Pentru blat: 200 g făină 100 g unt 50 g zahăr 1 ou coaja de la 1 lămâie 2 linguri zeamă de lămâie Pentru umplutură: 4 ouă 20 g gelatină 350 g zahăr 30 ml suc de lămâie 400 ml […]

 

Sufleu de fenicul

Sufleu de spanac si cascaval

Sufleu de spanac si cascaval din: spanac, carne tocata, oua, lapte, faina, unt, sare, piper, cascaval, ou. Ingrediente: 400 g spanac congelat 100 g carne tocată 2 ouă 150 ml lapte 1 lingură făină 2 linguri unt sare piper 50 g caşcaval 1 gălbenuş 1 lingură margarină sau unt, pentru formă     Mod de […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.