Sufleu de morcovi cu branza si unt

Printeaza

Sufleu de morcovi cu branza si unt din: morcovi, branza, oua, unt, lapte, sare.

Ingrediente:Sufleu de morcovi cu branza si unt

  • 2,5 kg morcovi
  • 600 g brânză dulce
  • 5 bucăţi ouă
  • 250 ml lapte
  • 100 g unt
  • sare

 

Mod de preparare:

Morcovii, raşi şi înăbuşiţi în lapte cu puţină sare, se trec prin sită, pentru a se obţine un piure.

Separat, se trece prin sită brânza, după care se amestecă cu piureul de morcovi, cu gălbenuşurile de ou şi cu albuşurile bătute spumă. Se unge o formă cu unt, se aşază preparatul în tavă şi se coace la cuptor, în bain-marie.

Se serveşte fierbinte, cu unt deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.