Sufleu de morcovi cu branza dulce

Printeaza

Sufleu de morcovi cu branza dulce din: morcovi, ouă, unt, brânză dulce de vacă, zahăr.

Sufleu de morcovi cu branza dulce

Ingrediente:

  • 500 g morcovi
  • 5 ouă
  • 75 g unt
  • 300 g brânză dulce de vacă
  • 50 g zahăr

Mod de preparare:

Se taie morcovii în felii subţiri şi se pun la fierţ sub capac, cu foarte puţină apă. Când sunt gata, se trec prin sită şi li se adaugă untul topit, gălbenuşurile, brânza şi zahăml.

Se amestecă şi se adaugă treptat albuşurile bătute spumă. Se aşează compoziţia în forma bine unsă cu unt şi se fierbe la bain-marie, în cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.