Sufleu de legume cu cabanos

Printeaza

O reteta delicioasa de sufleu de legume cu cabanos din: dovlecei, cabanosi, rosii, oua, cascacal, paine, unt, lapte, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:

Sufleu de legume cu cabanos

  • 2 dovlecei
  • 4 cabanoşi
  • 750 g roşii
  • 4 ouă
  • 250 g caşcaval
  • 200 g pâine de o zi
  • 3 linguri unt
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri cimbru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai pâinea felii, torni laptele peste ea şi o laşi să se înmoaie 15 minute. Opăreşti roşiile, la cureţi de pieliţă şi le tai felii, apoi tai felii şi 200 g caşcaval. Speli dovleceii şi îi tai felii, la fel tai şi cabanoşii.

Scoţi feliile de pâine pe o farfurie, apoi aşezi într-o formă unsă cu unt un strat de pâine, unul de roşii, pui sare, piper, cimbru după gust, acoperi cu un strat de caşcaval, cabanoşi şi dovlecei.

Continui să aşezi straturile de pâine, caşcaval şi dovlecei şi termini cu un strat de roşii. Amesteci ouăle cu caşcavalul rămas ras, pui sare, piper şi sare după gust şi torni totul peste roşii. Pui untul tăiat bucăţele şi dai totul la cup­tor pentru 45 de minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Am citit reteta asta si mi s-a facut pofata de niste cabanosi :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.