Sufleu de legume cu bacon

Printeaza

Sufleu de legume cu bacon din: bacon, ceapa verde, ghimbir, piper, oua, albus de ou, lapte, sare.

Ingrediente:Sufleu de legume cu bacon

  • 6 felii de bacon fiert, tocat
  • 1/2 cana ceapa verde, tocata
  • 1 lingura de ghimbir, proaspat ras
  • 1/4 lingurita piper negru, proaspat macinat
  • 6 oua
  • 4 albusuri de ou
  • 1 cana lapte degresat
  • 1/4 lingurita de sare
  • 12 cupe de briose de hartie

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C.

Puneti cupele de hartie intr-o forma de briose si pastrati deoparte. Se amesteca impreuna bacon, ceapa verde si ghimbir. Adaugati piper dupa gust.

Amestecati impreuna oua, albusuri de ou, lapte si sare intr-un bol mediu. Impartiti amestecul de ou in mod egal intre fiecare cupa briosa. Adaugati amestec de bacon.

Coaceti timp de 25-35 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.