Sufleu de lasagne cu dovlecei

Printeaza

Sufleu de lasagne cu dovlecei din: lasagna, dovlecei, sos pesto, branza de vaci, smantana, lapte, oua, sare, piper, usturoi si busuioc.

Ingrediente:Sufleu_de_lasagne_cu_dovlecei

  • 400 g lasagna
  • 700 g dovlecei
  • 2-3 linguri sos pesto
  • 150 g branza de vaci slaba
  • 200 ml smantana
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • 2 catei de usturoi
  • 2 fire busuioc

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, se trec prin jet de apa rece si se scurg din nou. Se incinge cuptorul pana la 200C. Se spala se curata dovleceii, se taie felii pe lung si se presara sos pesto.

Se amesteca branza cu smanana, laptele, ouale, sare si piperul. usturoiul se curata, se zdrobeste si se adauga la amestecul cu lapte. Pastele si dovleceii se pun intr-o forma de sufleu, unsa in prealabil cu grasime. Se toarna uniform compozitie cu ou peste paste si da sufleu la cuptor timp de 45 de minute.

Se spala si se lasa sa se scurga busuiocul. I se rup frunzulitele si se orneaza sufleul. Se serveste fierbinte.

Sufleu de lasagne cu dovlecei

Sufleu_de_lasagne_cu_dovlecei

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.