Sufleu de fructe cu smantana si frisca

Printeaza

Sufleu de fructe cu smantana si frisca din: sare, frisca, coacaze, faina de grau integrala, praf de copt, oua, zahar fin, zahar pudra.

Sufleu_de_fructe_cu_smantana_si_frisca

Ingrediente:

  •  un praf sare
  •  250 ml frişcă
  •  500 g coacăze (roşii, albe, negre)
  •  320 g făină de grâu integrală
  •  1 plic praf de copt
  •  4 ouă
  •  210 g zahar fin
  •  zahăr pudră

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu praf de copt şi se pune deoparte. Se bat ouăle şi se adaugă treptat zahăr şi un praf de sare. Se înglobează amestecul de făină, apoi frişca şi se frământă un alu­at. Se aşază într-o formă unsă cu unt şi tapetată cu făină.

Se presară în formă fruc­te şi se aşază în cuptorul încins la 180°C; se coace cca 25-30 min. Se scoate sufleul din cuptor şi se lasă să se răcească pe un grătar de prăjituri. Se taie felii şi se presară zahăr pudră.

Sufleu de fructe cu smantana si frisca

Sufleu_de_fructe_cu_smantana_si_frisca

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.