Sufleu de dovlecel

Printeaza

Sufleu de dovlecel din: oua, faina, lapte, branza, dovlecei, ulei sau unt.

Ingrediente:Sufleu de dovlecel

  • 5 ouă crude
  • 2 linguri făină
  • 1 cană lapte (1/4 I)
  • 4 linguri brânză rasă (sau caşcaval)
  • 3-4 dovlecei
  • ulei sau unt

 

Mod de preparare:

Se pregăteşte la fel ca sufleul de conopidă, numai că în locul conopidei se folosesc dovleceii fierţi, curăţaţi în prealabil de coajă şi sâmburi şi pasaţi cu furculiţa.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.