Sufleu de dovlecel cu telemea

Printeaza

Sufleu de dovlecel cu telemea din: dovlecei, ouă, miez de paine, lapte, unt, telemea, piper, ulei.

Sufleu_de_dovlecel_cu_telemea

Ingrediente:

  •  200 g dovlecei
  •  3 ouă
  •  40 g miez de pâine
  •  150 ml lapte
  •  20 g unt
  •  100 g telemea
  •  piper
  •  o lingură ulei

Mod de preparare:

Dovleceii tăiaţi rondele se călesc uşor în ulei, apoi se scot şi se pun în vasul de copt uns cu unt. Se presară pe lângă dovlecei miezul de pâine înmuiat în lapte şi presat.

Gălbenuşurile se bat cu telemeaua şi piperul şi apoi li se adaugă albuşurile bătute spumă nu foarte tare. Se toarnă ouăle peste dovle­cei şi se coace vasul în jur de 10 minute la foc mediu şi apoi 15 minute la foc mare. Se lasă apoi 5 minute în cuptor după coacere.

Sufleu de dovlecel cu telemea

Sufleu_de_dovlecel_cu_telemea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.