Sufleu de conopida cu smantana si cascaval

Printeaza

Sufleu de conopida cu smantana si cascaval din: conopida, ou, smantana, cascaval, lapte, unt, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu de conopida cu smantana si cascaval

  • 220 g conopidă
  • 1 ou
  • 30 ml smântână
  • 20 g caşcaval
  • 50 ml lapte
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi conopida, o rupi bucheţele şi o speli sub jet de apă. 0 pui la fiert în apă clocotită în care ai pus sare, după gust, şi laptele.

Scoţi conopida şi o laşi la scurs. Separat, amesteci gălbenuşul cu smăntâna şi baţi albuşul spumă cu un praf de sare şi piper, apoi il incorporezi în smântână.

Torni compoziţia peste conopida scursă, amesteci uşor şi o pui într-o tavă unsă, în prealabil, cu unt. Presari caşcavalul ras şi dai la cuptor aproximativ 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.