Sufleu de ciuperci cu smantana

Printeaza

Sufleu de ciuperci cu smantana din: ciuperci, smantana, oua, unt, lapte dulce, faina, ulei, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu_de_ciuperci_cu_smantana

  • 150 g ciuperci
  • 75 ml smantana
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 100 ml lapte dulce
  • 1 lingura faina
  • 1/2 lingura ulei
  • 1 lingura pesmet
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile, ie speli, le tai şi le sotezi în 25 g de unt. Restul de unt îl încingi, adaugi făina şi laptele. Amesteci până se îngroaşă, condimentezi cu sare şi piper şi dai deoparte să se răcească.

Adaugi în compoziţie gălbenuşurile, unul câte unul, smântână şi ciupercile sotate. Baţi albuşu-rile spumă cu un praf de sare şi le pui în compoziţie.

Torni totul într-un vas termorezistent uns cu ulei şi tapetat cu pesmet. Laşi să se coacă în cuptor cam 45 de minute. Nu deschizi uşa cuptorului pentru că ţi se strică sufleul. Il serveşti cald.

Sufleu de ciuperci cu smantana

Sufleu_de_ciuperci_cu_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.