Sufleu de cartofi cu o crusta crocanta

Printeaza

Sufleu de cartofi cu o crusta crocanta din: cartofi, sare, ceapa, usturoi, ardei gras, amestec carne tocata de vita, ulei, pasta de rosii, rosii, oregano, piper, piper cayenne, crema de branza, oua, branza gouda si masline.

Ingrediente:Sufleu_de_cartofi_cu_o_crusta_crocanta

  • 800 g cartofi
  • sare
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ardei rgas rosu
  • 500 g amestec carne tocata de vita
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingra pasta de rosii
  • 400 g rosii bucati
  • 1 lingurita oregano uscat
  • piper
  • piper cayenne
  • 300 g crema de branza
  • 2 oua
  • 100 g branza gouda
  • 50 g masline

 

Mod de preparare:

Curatati cartofii, tăiaţi-i rondele şi fierbeţi-i cea 10 minute în apă cu sare, apoi scurgeţi-i. Preîncălziţi cuptorul la 200°C. Tocaţi ceapa, ustu¬roiul şi ardeiul cubuleţe. Prăjiţi carnea tocată în ulei. Adăugaţi ceapa, usturoiul şi ardeiul şi prăjiţi-le în continuare, încorporaţi roşiile şi pasta de roşii, apoi lăsaţi totul să fiarbă.

Adăugaţi verdeaţa şi mirodeniile. Amestecaţi crema de brânză, ouăle şi gouda. Aşezaţi totul într-o formă de sufleu în straturi. Terminaţi cu stratul de cartofi. Tăiaţi măslinele rondele şi presăraţi-le peste sufleu. Turnaţi amestecul cu ouă, presăraţi brânza şi coaceţi totul cea 25 de minute.

Sufleu de cartofi cu o crusta crocanta

Sufleu_de_cartofi_cu_o_crusta_crocanta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.