Sufleu de cartofi cu branza sarata

Printeaza

Sufleu de cartofi cu branza sarata din: cartofi, branza, unt, smantana, sare, piper.

Ingrediente:Sufleu de cartofi cu branza sarata

  • 600 g cartofi
  • 100 g brânză sărată
  • o jumătate pachet de unt (125 g)
  • un pahar de smântână
  • sare
  • piper


Mod de preparare:

Se pregăteşte un piure de cartofi, care se amestecă bine cu smântână, unt (100 g), piper, sare şi brânză rasă (75 g).

Se toarnă compoziţia într-o tavă tapetată cu unt (25 g), se presară brânză rasă (25 g) deasupra şi se dă la cuptor, la foc iute, 20 de minute.

Se serveşte imediat, fierbinte, cu sos de smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.