Sufleu de broccoli cu branzica de vaci

Printeaza

Sufleu de broccoli cu branzica de vaci din: broccoli, branza de vaci, oua, smantana, legume deshidratate, sare, ulei, piper verde, piper Sichuan, lamaie.

Ingrediente:Sufleu de broccoli cu branzica de vaci

  • 250 g broccoli verde
  • 150 g brânză de vaci
  • 2-3 ouă
  • 1 lingură smântână
  • 1 linguriţă legume deshidratate
  • sare
  • ulei de măsline piper verde şi piper Sichuan
  • coajă de lămâie rasă

 

Mod de preparare:

Se desface broccoli în bucăţele mai mici, se spală şi se pun la fiert în apă clocotită împreună cu legumele deshidrate, timp de cca 10 minute.

Se scot din apă şi se trec sub jet de apă rece pentru a-şi păstra culoarea aprinsă.

Se unge o tăviţă cu ulei de măsline, se răsfiră bucheţelele de broccoli fiert, apoi se toarnă peste ele ouăle bătute în prealabil împreună cu brânza de vaci şi o lingură de smântână.

Se potriveşte de sare, piper şi coajă de lămâie şi se dă tava la cuptorul încins timp de cca 15-20 de minute.

Se opreşte focul când totul este rumenit frumos şi sufleul se lasă să se răcească puţin în cuptor, nu se scoate imediat, deoarece riscăm să se prăbuşească imediat ce îl scoatem.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.