Sufleu de albusuri

Printeaza

Sufleu de albusuri din: albus, zahar, ananas, unt.

Ingrediente:Sufleu de albusuri

  • 5 albuşuri
  • 180 g zahăr pudră
  • 100 g ananas
  • unt pentru uns

Mod de preparare:

Albuşurile şi zahărul pudră se bat bine cu telul (ori mixe­rul), până când se face o spumă foarte tare. Intre timp, se adaugă, încetul cu încetul, ananasul tăiat bucăţi foarte mici şi pătrate.

Când spuma a devenit foarte tare, compozţia se pune într-un vas de Jena uns cu unt şi i se dă forma de con, pe deasupra se fac cu furculiţa dungi neregulate, se presară puţin zahăr pudră.

Se coace la foc moale, lăsând uşa cuptorului întredeschisă.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.