Sufleu cu sunca

Printeaza

Sufleu cu sunca

Sufleu cu sunca

Ingrediente:

  • 800 g cartofi
  • 200 g cubulete de sunca
  • 2 linguri verdeata tocata (busuioc, rozmarin, cimbru)
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri ulei de masline
  • 100 g branza rasa
  • sare
  • piper
  • nucsoara rasa

Mod de preparare:

Curatati cartofii, radeti-i si stoarceti-i. Adaugati sunca, verdeata, galbenusurile, uleiul, branza, sarea, piperul si nucsoara si framantati bine.

Tapetati cu hartie de copt o forma patrata (20 x 20 cm). Intindeti amestecul si coaceti-l 40-50 de minute la 180°C.

Sufleu cu sunca

Sufleu cu sunca

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte bun acest sufleu de cartofi. O sa mai gatesc asa. Multumesc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.